Small moments, Big memories | Gratis verzending vanaf € 25,- (NL)

Over mij

Hoi, ik ben Claudia; mama van Sam, vrouw van Ori en eigenaar van FayeRosaly.

Met veel liefde ontwerp en bewerk ik de producten voor FayeRosaly. 

Ik haal er ontzettend veel plezier uit en heb nog super veel ideeën om de webshop uit te breiden. Op Instagram deel ik ook behind-the-scenes en dagelijkse dingen dus leuk als je mee wilt kijken :)

Liefs,
Claudia ✨ 

 

Over FayeRosaly 

Bij FayeRosaly shop je tijdloze producten om eenvoudig de sentimentele spulletjes van jouw baby een mooi plekje te geven. 

Bewaarzakjes, memory boxen, echo foto kistjes, hand- en voetafdrukjes, gepersonaliseerde producten, en meer. 

Mijn producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en katoen waardoor het een stijlvolle uitstraling heeft. Je kunt alle herinneringen van jouw zwangerschap en jouw baby gemakkelijk vastleggen en bewaren zodat je er nog heel veel jaren van kunt genieten. 

Ook leuk als zwangerschapsaankondiging, cadeau voor een babyshower, als kraamcadeau of gewoon als cadeautje voor jezelf!

Het assortiment is recent uitgebreid met sensorisch speelgoed. In eerste instantie met speelbakken en verschillende items voor daarin (denk aan kinetisch zand, schepjes, bakjes, een pincet, stempels en rollers). 

  

Waar komt de naam FayeRosaly vandaan?

Toen ik een jaar of 10 was, kreeg ik mijn eerste eigen pc 💾 Ja, zo eentje waar nog een diskette (of floppy) in ging. Een grote computerkast, een monitor met een enorme beeldbuis en een vergeeld toetsenbord. Wat was ik er blij mee 👧 

Ik speelde graag spelletjes op websites zoals spele.nl en daarvoor had je een nickname nodig. Ik mocht daar van mijn ouders uiteraard niet mijn echte naam invullen dus ik moest iets anders bedenken. En dan ook nog iets dat uniek genoeg is, zodat de gebruikersnaam niet al bezet is overal waar je je aanmeldt 🤓 

Die nickname dat werd FayeRosaly. Al meer dan 15 jaar is deze naam gekoppeld aan mijn online presence en toen ik een naam moest bedenken voor mij webshop was de keuze snel gemaakt 😍✨

 

Het ontstaan van FayeRosaly

Ik wilde al langere tijd graag iets van mezelf opstarten naast mijn loondienst baan. Daarvoor had ik een idee voor een webshop. 

Dus startte ik eind 2020 met producten ontwerpen voor FayeRosaly. Toendertijd met notitieblokjes en planners voor productiviteit en plannen. Dagplanners, week planners, habit trackers, etc.

Ik had alle ontwerpen eigenlijk af en klaar liggen om naar de drukker te sturen. Maar toen kochten we ineens last minute een huis, moesten we klussen, verhuizen en 5 dagen na de verhuizing werd ons zoontje geboren 😇

Na de geboorte van Sam in april 2021 volgde er een hele heftige tijd. Borstvoeding lukte niet, hij had veel last van (verborgen) reflux en huilde enorm veel. Met ruim 13 maanden een huil baby en niet slapen was het echt een tijd van overleven.

Natuurlijk waren er ook veel mooie momenten en die wilde ik graag vast leggen. Daar kwam de inspiratie vandaan om voor FayeRosaly producten te ontwerpen die het vastleggen van herinneringen makkelijker en leuker maken. 

Toen heb ik besloten het hele concept om te gooien naar baby bewaar producten.

Ik had namelijk een voetafdruk kitje gekregen, maar door de heftigheid kwam ik er pas na 4 maanden aan toe om daar wat mee te doen en toen paste het al niet meer. Dus toen bent een een grote maat inkt-pad-kit gaan ontwikkelen die geschikt is tot 12 maanden. Dat was m’n eerste product en dat is verder uitgegroeid tot wat FayeRosaly nu is.

Ik merk dat het nu een beetje mee groeit met de leeftijd van m’n zoontje en dat ik echt enthousiast word van de ontwikkeling van kindjes. Vooral sensorische stimulatie, fijne motoriek, concentratie ontwikkeling, lichaamsbewustzijn, mindset, etc. Dus FayeRosaly ontwikkelt met mij en mijn zoontje mee. Leuk als jij en jouw kindje(s) ook mee ontwikkelen!

 

 

Volg @fayerosaly op Instagram!